Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ

Ποιοι ειμαστε

 

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΣΠΗΛΙΩΤΗ που βρίσκεται στα Άνω Λιόσια αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων, καθώς και άλλες υπηρεσίες αποφράξεων, με επαγγελματισμό και ταχύτητα.

Με πολυετή εμπειρία, σύγχρονα πιεστικά και βυτιοφόρα οχήματα, η επιχείρηση ΑΦΟΙ ΣΠΗΛΙΩΤΗ είναι σε θέση να εξυπηρετήσει οποιαδήποτε ανάγκη απόφραξης και καθαρισμού αγωγών αφορά: ιδιώτες, βιομηχανίες, δημόσιες υπηρεσίες, οικίες, πολυκατοικίες, εργοστάσια, νοσοκομεία, καταστήματα και πλοία.​​

Πιο αναλυτικά, η επιχείρηση ΑΦΟΙ ΣΠΗΛΙΩΤΗ αναλαμβάνει καθαρισμούς αγωγών, πλύσιμο στεγανών, αντλήσεις υδάτων, εκκενώσεις βόθρων, καθαρισμούς πλοίων – νοσοκομείων – ξενοδοχείων – εργοστασίων, με αμεσότητα και συνέπεια. Επιπλέον, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της επιχείρησής μας πραγματοποιεί μηνιαίες συντηρήσεις και έλεγχο σωληνώσεων σε οποιασδήποτε διατομής σωλήνα, για τυχόν σπασίματα ή διαρροές, χρησιμοποιώντας ειδική κάμερα.

Επικοινωνηστε μαζι μασ

Επικοινωνήστε με την εταιρεία μας στα Άνω Λιόσια, για οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης και θα έρθουμε γρήγορα στο χώρο σας για να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.