Σχιστό Κορυδαλλού

Είμαστε δίπλα σας με ένα τηλεφώνημα

διπλα σασ με συνεπεια και επαγγελματισμο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΥΤΕΥΣΗ ΣΟΥ; ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΣΟΥ; ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ!

Αποφράξεις αγωγών στο Σχιστό Κορυδαλλού

Μεταφορές λυμάτων στα κέντρα επεξεργασίας

Επισκευές σωληνώσεων και τούνελ με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ 24/7 ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΡΗ

Η εταιρεία αφοι Σπηλιώτη Με την 35ετή πείρα στο χώρο αναβαθμίζουμε συνέχεια τις γνώσεις και τα μηχανήματά μας. Διαθέτουμε σύγχρονα μηχανήματα απόφραξης, νέας γενιάς βυτία μεταφοράς από 5-230 κυβ. και συνειδησιακή ευθύνη για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Εξυπηρετούμε όλο το 24ωρο και περιοχές όπως το Σχιστό Κορυδαλλού.

Γενικοί καθαρισμοί σε Σχιστό Κορυδαλλού Οι γενικοί καθαρισμοί είναι ένας από τους τομείς που αναλαμβάνει η εταιρεία μας με επαγγελματισμό και συνέπεια.

Πλύσιμο στεγανών σε Σχιστό Κορυδαλλού Η εταιρεία μας διαθέτει μηχανήματα υδροβολής υψηλής πίεσης και αναρρόφησης.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Μεταφορές λυμάτων Μεταφορές λυμάτων στο Σχιστό Κορυδαλλού

Η εταιρεία Αφοί Σπηλιώτη μετά τη διαδικασία άντλησης υδάτων αναλαμβάνει να απομακρύνει τα ακάθαρτα ύδατα με ευκολία και ασφάλεια. Τα ιδιόκτητα βυτιοφόρα μας είναι πλήρως εξοπλισμένα ώστε η μεταφορά λυμάτων στα ειδικά κέντρα επεξεργασίας να πραγματοποιείται πάντα με επιτυχία και σεβασμό προς το περιβάλλον. Εξυπηρετούμε 24 ώρες το 24ωρο, Κυριακές και Αργίες. Είμαστε πάντα δίπλα σας όποτε μας χρειαστείτε πρόθυμοι να σας απαλλάξουμε άμεσα από το πρόβλημα που σας απασχολεί.

Υδραυλικές εργασίες Υδραυλικές εργασίες σε Σχιστό Κορυδαλλού

Η εταιρεία Αφοι Σπηλιώτη παρέχει υπηρεσίες για υδραυλικές εργασίες σε Σχιστό Κορυδαλλού τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε ιδιώτες. Οι έμπειροι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν πάσης φύσεως υδραυλικές εργασίες όπως αποφράξεις αποχετεύσεων, διαρροές νερού, έλεγχο σωληνώσεων ανεξαρτήτως διατομής καθώς και τη μηνιαία ή ετήσια συντήρηση. Για κάθε σας πρόβλημα είμαστε εκεί και έχουμε τη λύση.

Καθαρισμός φρεατίων Καθαρισμός φρεατίων σε Σχιστό Κορυδαλλού

Με τον σύγχρονο εξοπλισμό και την τεχνογνωσία που διαθέτουμε, η εταιρεία Αφοι Σπηλιώτη είναι ικανή να ανταποκριθεί σε απαιτητικές εργασίες όπως ο καθαρισμός φρεατίων. Η συχνή συντήρηση και ο καθαρισμός των φρεατίων είναι ουσιαστικός για την αποφυγή βουλώσεων και πλημμυρών, κυρίως σε περιόδους έντονων βροχοπτώσεων. Η εμπειρία μας και η εξειδίκευσή μας στην άντληση υδάτων και στον καθαρισμό φρεατίων εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα.

 

Αποφράξεις Σχιστό Κορυδαλλού

Η εταιρεία Αφοί Σπηλιώτη έχει ως κύριο αντικείμενο τις αποφράξεις στο Σχιστό Κορυδαλλού. Οι βουλωμένες κεντρικές αποχετεύσεις είναι ένα πάρα πολύ συνηθισμένο καθημερινό πρόβλημα, το οποίο χρειάζεται άμεση επίλυση. Μέσα από την πολύχρονη εμπειρία μας και το εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε είδους απόφραξη είτε μεγάλης, είτε μικρής έκτασης.

Διαθέτουμε ειδικά αποφρακτικά μηχανήματα παρέχοντάς σας οριστική λύση 24 ώρες το 24ωρο. Μέσω ειδικού τύπου κάμερας υψηλής ευκρίνειας εντοπίζουμε τη βλάβη που εμποδίζει τη ροή του νερού, ανεξάρτητα από το βάθος, σε οποιοδήποτε σημείο του αποχετευτικού δικτύου κι αν βρίσκεται και επεμβαίνουμε για να την αποκαταστήσουμε.

Ειδικότερα αναλαμβάνουμε:

  • Απόφραξη νεροχύτη
  • Απόφραξη νιπτήρα
  • Απόφραξη σιφονιών
  • Απόφραξη λεκάνης
  • Αποφράξεις υδρορροών
  • Αποφράξεις αποχετεύσεων
  • Αποφράξεις φρεατίων
  • Εκκενώσεις βόθρων
  • Άντληση υδάτων

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ !

Διαθέσιμοι 24 / 7 Με ένα τηλεφώνημα βρίσκομαστε δίπλα σας στο Σχιστό Κορυδαλλού, καθημερινά όλο το 24ωρο, ακόμη και σε αργίες και Σαββατοκύριακα.

Αμεση Επέμβαση Η έγκαιρη επέμβαση αποτελεί προτεραιότητα για εμάς, γι’ αυτό εξασφαλίζουμε την άμεση προσέγγιση και αποκατάσταση της βλάβης.

Ειδικά Μηχανήματα Διαθέτουμε μια σειρά από ειδικά αποφρακτικά μηχανήματα που εγγυώνται την υψηλή αποδοτικότητα και την ποιότητα των εργασιών μας.

Εμπειρο Προσωπικό Οι εργαζόμενοί μας έχουν υψηλή τεχνική κατάρτιση και πολύχρονη εμπειρία στον τομέα των αποφράξεων.

Ανταγωνιστικές Τιμές Προσφέρουμε υπηρεσίες αποφράξεων σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές χωρίς να θυσιάζουμε την ποιότητα της εργασίας μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ανάγκη απόφραξης μπορείτε να μας καλέσετε ανά πάσα στιγμή στο τηλεφωνικό μας κέντρο. Είμαστε εδώ για να λύσουμε κάθε σας απορία και να παρέχουμε λύσεις αποφράξεων απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

 

Για επείγοντα περιστατικά τηλεφωνήστε μας “ΤΩΡΑ” στο:
21024 738 26

Ή στείλτε μας email.

Τηλ.: 21024 828 33
21064 66 216,
21131 123 23
21024 738 26 (τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης)

Κιν.: 6936 828 954, 6944 330 140
Email: afoisphliwth@gmail.com

 

 

 

 

επικοινωνηστε μαζι μασ