Γλυφάδα - Βάρη

Είμαστε δίπλα σας με ένα τηλεφώνημα

διπλα σασ με συνεπεια και επαγγελματισμο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΥΤΕΥΣΗ ΣΟΥ; ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΣΟΥ; ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ!

Αποφράξεις αγωγών σε Γλυφάδα και Βάρη

Μεταφορές λυμάτων στα κέντρα επεξεργασίας

Επισκευές σωληνώσεων και τούνελ με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ 24/7 ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΡΗ

Η εταιρεία αφοί Σπηλιωτή Με την 35ετή πείρα στο χώρο αναβαθμίζουμε συνέχεια τις γνώσεις και τα μηχανήματά μας. Διαθέτουμε σύγχρονα μηχανήματα απόφραξης, νέας γενιάς βυτία μεταφοράς από 5-230 κυβ. και συνειδησιακή ευθύνη για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Εξυπηρετούμε όλο το 24ωρο και περιοχές όπως η Γλυφάδα και η Βάρη.

Γενικοί καθαρισμοί σε Γλυφάδα – Βάρη Οι γενικοί καθαρισμοί είναι ένας από τους τομείς που αναλαμβάνει η εταιρεία μας με επαγγελματισμό και συνέπεια.

 

Πλύσιμο στεγανών σε Γλυφάδα – Βάρη
Η εταιρεία μας διαθέτει μηχανήματα υδροβολής υψηλής πίεσης και αναρρόφησης.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Μεταφορές λυμάτων
Μεταφορές λυμάτων σε Γλυφάδα Βάρη
Η εταιρεία Αφοί Σπηλιώτη μετά τη διαδικασία άντλησης υδάτων αναλαμβάνει να απομακρύνει τα ακάθαρτα ύδατα με ευκολία και ασφάλεια.
Τα ιδιόκτητα βυτιοφόρα μας είναι πλήρως εξοπλισμένα ώστε η μεταφορά λυμάτων στα ειδικά κέντρα επεξεργασίας να πραγματοποιείται πάντα με επιτυχία και σεβασμό προς το περιβάλλον.
Εξυπηρετούμε 24 ώρες το 24ωρο, Κυριακές και Αργίες. Είμαστε πάντα δίπλα σας όποτε μας χρειαστείτε πρόθυμοι να σας απαλλάξουμε άμεσα από το πρόβλημα που σας απασχολεί.

 

Εκκενώσεις βόθρων σε Γλυφάδα Βάρη

Η εταιρεία Αφοί Σπηλιώτη αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων άμεσα και αξιόπιστα. Το έμπειρο προσωπικό μας, σας εξυπηρετεί γρήγορα, αθόρυβα και κυρίως άοσμα.

Ανάλογα με τον τύπο της εγκατάστασης του βόθρου και ανεξάρτητα από το βάθος που βρίσκεται επιλέγουμε την κατάλληλη μέθοδο με σεβασμό στον περιβάλλοντα χώρο. Μετά το πέρας της διαδικασίας μεταφέρουμε τα λύματα ασφαλώς, με κάποιο από τα ιδιόκτητα βυτιοφόρα του στόλου μας στον ειδικό χώρο επεξεργασίας λυμάτων.

Επιλέξτε έναν αξιόπιστο συνεργάτη, επιλέξτε την εταιρεία Αφοι Σπηλιώτη.

Αποφράξεις σε Γλυφάδα Βάρη

Η εταιρεία Αφοί Σπηλιώτη έχει ως κύριο αντικείμενο τις αποφράξεις σε Γλυφάδα Βάρη. Οι βουλωμένες κεντρικές αποχετεύσεις είναι ένα πολύ συνηθισμένο καθημερινό πρόβλημα, το οποίο χρειάζεται άμεση επίλυση. Με την πολύχρονη εμπειρία και το εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε είδους απόφραξη, είτε μεγάλης είτε μικρής έκτασης.

Διαθέτουμε ειδικά αποφρακτικά μηχανήματα παρέχοντάς σας οριστική λύση 24 ώρες το 24ωρο. Μέσω ειδικού τύπου κάμερας υψηλής ευκρίνειας εντοπίζουμε το ακριβές σημείο της βλάβης εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα, προλαμβάνοντας μελλοντικές φθορές.

Για άμεση εξυπηρέτηση, επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Απόφραξη νεροχύτη Απόφραξη νιπτήρα Απόφραξη σιφονιών Απόφραξη λεκάνης Αποφράξεις υδρορροών Αποφράξεις αποχετεύσεων Αποφράξεις φρεατίων Εκκενώσεις βόθρων Άντληση υδάτων


ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ !


Διαθέσιμοι 24 / 7 Με ένα τηλεφώνημα βρίσκομαστε δίπλα σας σε Γλυφάδα Βάρη, καθημερινά όλο το 24ωρο.

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας εργάζεται πάντα με ταχύτητα και συνέπεια.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ Σας εξυπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και σε ασύγκριτες τιμές.

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Η 35ετής πορεία μας στον χώρο και οι ευχαριστημένοι πελάτες μας εγγυώνται το αποτέλεσμα.


Για επείγοντα περιστατικά τηλεφωνήστε μας “ΤΩΡΑ” στο: 21024 738 26


Ή στείλτε μας email


Τηλ.: 21024 828 33 21064 66 216, 21131 123 23 21024 738 26 (τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης)

Κιν.: 6936 828 954, 6944 330 140 Email: afoisphliwth@gmail.com

 

 

επικοινωνηστε μαζι μασ