Αιγάλεω

Είμαστε δίπλα σας με ένα τηλεφώνημα

διπλα σασ με συνεπεια και επαγγελματισμο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΥΤΕΥΣΗ ΣΟΥ ; ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΣΟΥ ; ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ !

Εκκενώσεις βόθρων με ταχύτητα και αξιοπιστία

Υδραυλικές εργασίες σε περιοχές όπως το Αιγάλεω

Αποφράξεις αγωγών με συνέπεια και επαγγελματισμό

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ 24/7 ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΓΕΡΑΚΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΛΛΗΝΗ

Η εταιρεία αφοί Σπηλιώτη Με την 35ετή πείρα στο χώρο αναβαθμίζουμε συνέχεια τις γνώσεις και τα μηχανήματά μας. Διαθέτουμε σύγχρονα μηχανήματα απόφραξης, νέας γενιάς βυτία μεταφοράς από 5-230 κυβ. και συνειδησιακή ευθύνη για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Εξυπηρετούμε και περιοχές όπως το Αιγάλεω.

Πλύσιμο στεγανών Αιγάλεω

Προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες πλύσιμο στεγανών σε Αιγάλεω.

Με την ποιότητα που μας χαρακτηρίζει και την εγγύηση που σας παρέχουμε, είμαστε η καλύτερη επιλογή στον χώρο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για δωρεάν εκτίμηση.

Πλύσιμο στεγανών Αιγάλεω Στόχος μας είναι να λύσουμε με επιτυχία κάθε σας πρόβλημα οικονομικά και αξιόπιστα.

Καθαρισμοί αγωγών Αιγάλεω Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό αγωγών και κάθε τύπου σωλήνα, σε όλη την Αττική.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Επισκευές σωληνώσεων και τούνελ Επισκευές σωληνώσεων και τούνελ Αιγάλεω Η εταιρεία Αφοί Σπηλιώτη αναλαμβάνει επισκευές κάθε τύπου σε περιοχές όπως το Αιγάλεω. Το έμπειρο προσωπικό μας υπόσχεται να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στο αποχετευτικό σας σύστημα. Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό που μας επιτρέπει να επέμβουμε σε ζητήματα όπως διαρροές σε σωλήνες, καθιζήσεις αγωγών κτλ. Η εταιρεία μας μπορεί να αναλαμβάνει και την κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου σας, όπως και την σύνδεση του με τον Οργανισμό Αποχέτευσης.

Εκκενώσεις βόθρων Εκκενώσεις βόθρων Αιγάλεω Οι εκκενώσεις βόθρων προστατεύουν την υγιεινή του σπιτιού σας και το περιβάλλον. Η εταιρεία μας εκτός από την εκκένωση βόθρων αναλαμβάνει και την μεταφορά λυμάτων. Η συγκεκριμένη διαδικασία είναι πολύ σημαντική και πρέπει να πραγματοποιείται πάντα από εταιρείες που διαθέτουν άδεια από το Υπουργείο Περιβάλλοντος.

Κατασκευές βόθρων Κατασκευές βόθρων Αιγάλεω Στην Αφοί Σπηλιώτη αναλαμβάνουμε την κατασκευή βόθρων σε όλες τις περιοχές του Αιγάλεω. Με υπευθυνότητα και σεβασμό στις ανάγκες των πελατών μας, προσφέρουμε λύσεις που συμβαδίζουν με τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις.

επικοινωνηστε μαζι μασ