ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ

ΑΦΟΙ ΣΠΗΛΙΩΤΗ

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΣΠΗΛΙΩΤΗ που βρίσκεται στα Άνω Λιόσια αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων, καθώς και άλλες υπηρεσίες αποφράξεων, με επαγγελματισμό και ταχύτητα.
 
Με πολυετή εμπειρία, σύγχρονα πιεστικά και βυτιοφόρα οχήματα, η επιχείρηση ΑΦΟΙ ΣΠΗΛΙΩΤΗ είναι σε θέση να εξυπηρετήσει οποιαδήποτε ανάγκη απόφραξης και καθαρισμού αγωγών αφορά: ιδιώτες, βιομηχανίες, δημόσιες υπηρεσίες, οικίες, πολυκατοικίες, εργοστάσια, νοσοκομεία, καταστήματα και πλοία.​​
 
​Πιο αναλυτικά, η επιχείρηση ΑΦΟΙ ΣΠΗΛΙΩΤΗ αναλαμβάνει καθαρισμούς αγωγών, πλύσιμο στεγανών, αντλήσεις υδάτων, εκκενώσεις βόθρων, καθαρισμούς πλοίων – νοσοκομείων – ξενοδοχείων – εργοστασίων, με αμεσότητα και συνέπεια. Επιπλέον, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της επιχείρησής μας πραγματοποιεί μηνιαίες συντηρήσεις και έλεγχο σωληνώσεων σε οποιασδήποτε διατομής σωλήνα, για τυχόν σπασίματα ή διαρροές, χρησιμοποιώντας ειδική κάμερα.
 
​Επικοινωνήστε με την εταιρεία μας στα Άνω Λιόσια, για οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης και θα έρθουμε γρήγορα στο χώρο σας για να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.