ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΥΤΕΥΣΗ ΣΟΥ ?

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΣΟΥ ?

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ !

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ 24/7
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ

Αντλήσεις λυμάτων στην Αίγινα

Χρησιμοποιούμε ειδικές αντλίες υψηλής απόδοσης.

Υδραυλικές εργασίες στην Αίγινα

Αναλαμβάνουμε υδραυλικές εργασίες παντός τύπου.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Εκκενώσεις βόθρων στην Αίγινα

Οι εκκενώσεις βόθρων είναι μια διαδικασία που πραγματοποιείται σε πολλά κτίρια, λόγω ελλιπούς συντήρησης του δικτύου. Η υπερχείλιση του βόθρου απαιτεί άμεση επίλυση, καθώς κρύβει σοβαρούς κινδύνους για την υγεία, αλλά και για τον χώρο.

Η εταιρεία μας ανάλογα με την εγκατάσταση εφαρμόζει και την αντίστοιχη μέθοδο για την εκκένωση του βόθρου. Να τονίσουμε πως μπορούμε να αντλήσουμε λύματα από οποιοδήποτε βάθος και σε οποιαδήποτε απόσταση.

Γενικοί καθαρισμοί στην Αίγινα

Η εταιρεία Αφοί Σπηλιώτη αναλαμβάνει γενικούς καθαρισμούς σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Η ομάδα μας χρησιμοποιεί βιολογικές μεθόδους για την διατήρηση της υγιεινής των χώρων σας.

Είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε οποιαδήποτε ανάγκη σε ιδιώτες, βιομηχανίες, δημόσιες υπηρεσίες, οικίες, πολυκατοικίες, εργοστάσια, νοσοκομεία, καταστήματα και πλοία.​​

 

Πλύσιμο στεγανών στην Αίγινα

Η εταιρεία Αφοί Σπηλιώτη αναλαμβάνει την αναρρόφηση και τον καθαρισμό παντός τύπου στεγανών, αντλιοστασίων και συλλεκτών φρεατίων στην Αίγινα.

Για την διεκπεραίωση αυτών των εργασιών διαθέτουμε ειδικά αποφρακτικά μηχανήματα υδροβολής και αναρρόφησης τελευταίας τεχνολογίας και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό για να εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο κάθε σας ανάγκη.

Μεταφορές λυμάτων στην Αίγινα

Η εταιρία Αφοί Σπηλιώτη με πολυετή πείρα στο χώρο της μεταφοράς λυμάτων, των αποφράξεων και του καθαρισμού αγωγών, έχει ως στόχο την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της.

Διαθέτουμε τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα υδροβολής υψηλής πίεσης και αναρρόφησης και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, τα οποία εγγυώνται την ολοκληρωμένη και ασφαλή μεταφορά λυμάτων.

 

Αποφράξεις στην Αίγινα

Η εταιρεία Αφοί Σπηλιώτη αναλαμβάνει αποφράξεις στην Αίγινα καθημερινά, όλο το 24ωρο. Με πολυετή παρουσία στον χώρο της μεταφοράς λυμάτων και των αποφράξεων είμαστε σε θέση να αναλάβουμε εκκενώσεις βόθρων, καθαρισμό βιολογικών βόθρων και πλύσιμο αυτών με μηχανήματα υδροβολής, άντληση λυματολάσπης κτλ.

Η εταιρεία μας διαθέτει σύγχρονο και πιστοποιημένο μηχανολογικό εξοπλισμό, ενώ το έμπειρο προσωπικό μας λειτουργεί με κριτήριο την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτησή σας. 

Ανεξαρτήτως όγκου και κυβικών και χρησιμοποιώντας τα πλέον σύγχρονα οχήματα μεταφοράς λυμάτων και αναρρόφησης, πραγματοποιούμε αποφράξεις με μέγιστη ταχύτητα και ασφάλεια. 

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε ζήτημα σχετίζεται με:

  • Εκκενώσεις Βόθρων
  • Καθαρισμούς Αγωγών
  • Πλύσιμο Στεγανών
  • Καθαρισμούς πλοίων, νοσοκομείων, ξενοδοχείων, εργοστασίων
  • Υδραυλικές εργασίες
  • Επισκευές σωληνώσεων και τούνελ
  • Αντλήσεις λυμάτων (στερεών και υγρών) από μεγάλα βάθη
  • Μεταφορές λυμάτων

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ !

Για επείγοντα περιστατικά τηλεφωνήστε μας “ΤΩΡΑ” στο :
21024 738 26

Ή στείλτε μας mail συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα

Τηλ.: 21024 828 33

21064 66 216,

21131 123 23

21024 738 26 (τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης)

Κιν.: 6936 828 954, 6944 330 140

Email: afoisphliwth@gmail.com