ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΥΤΕΥΣΗ ΣΟΥ ;

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΣΟΥ ;

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ !

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ 24/7
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Καθαρισμοί Αγωγών στην Αθήνα

Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό αγωγών και κάθε τύπου σωλήνα, σε όλη την Αττική. Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί ειδικά αποφρακτικά μηχανήματα.

Επισκευές σωληνώσεων και τούνελ στην Αθήνα

Χάρη στην πολυετή εμπειρία  και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας αντιμετωπίζουμε επιτυχώς οποιοδήποτε πρόβλημα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Εκκενώσεις βόθρων στην Αθήνα

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί εκκενώσεις βόθρων στην Αθήνα σε συνδυασμό με μεταφορά λυμάτων. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό και πιστοποιημένα μηχανήματα ώστε να επιτύχουμε το σωστό αποτέλεσμα.

Κάθε εγκατάσταση βόθρου είναι διαφορετική, γι΄αυτό και η εκκένωσή του πραγματοποιείται με διαφορετικό τρόπο. Η εταιρεία Αφοί Σπηλιώτη έχοντας στην διάθεσή της κατάλληλο εξοπλισμό, αναλαμβάνει την άντληση λυμάτων από οποιαδήποτε απόσταση και σε οποιοδήποτε βάθος. Φυσικά η εκκένωση ολοκληρώνεται με την μεταφορά των λυμάτων από τον χώρο στα κέντρα επεξεργασίας λυμάτων με βυτιοφόρα.

Πλύσιμο στεγανών στην Αθήνα

Η εταιρεία Αφοί Σπηλιώτη παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού όπως το πλύσιμο στεγανών στην Αθήνα

Διαθέτουμε τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα υδροβολής υψηλής πίεσης και αναρρόφησης και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, ώστε να καλύψουμε τις ανάγκες οποιουδήποτε χώρου στην Αθήνα.

Στόχος μας είναι να λύσουμε με επιτυχία κάθε σας πρόβλημα οικονομικά και αξιόπιστα, απαλλάσοντας σας από δυσμοσμίες και βρωμιά.

 

Αντλήσεις λυμάτων στην Αθήνα

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει αντλήσεις λυμάτων στην Αθήνα ακόμη και από μεγάλα βάθη. Διαθέτουμε ειδικές αντλίες υψηλής απόδοσης που επιτρέπουν την πλήρη άντληση ακάθαρτων υδάτων. Ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός, μας δίνει την δυνατότητα να φτάσουμε ακόμη και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία.

Όταν ολοκληρωθεί η άντληση λυμάτων, μπορούμε να αναλάβουμε και τον καθαρισμό του χώρου από λάσπες και λοιπά υλικά. Καλέστε μας όλο το 24ωρο σε περίπτωση πλημμύρας, βουλωμένων αποχετεύσεων και διαρροών σε οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους.

Μεταφορές λυμάτων στην Αθήνα

Η εταιρεία Αφοί Σπηλιώτη  αναλαμβάνει την μεταφορά λυμάτων στα κέντρα επεξεργασίας.

Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία άντλησης υδάτων το συνεργείο μας προχωρά στην μεταφορά των ακάθαρτων υδάτων με τον πλέον αποτελεσματικό και σύγχρονο τρόπο.

Διαθέτωντας ένα μεγάλο στόλο βυτιοφόρων και μπορούμε να εξυπηρετήσουμε ακόμη και έκακτες ανάγκες όλο το 24ωρο.

Αποφράξεις στην Αθήνα

Η εταρεία Αφοί Σπηλιώτη αναλαμβάνει αποφράξεις στην Αθήνα όλο το 24ωρο. Εργαζόμαστε πάντα με συνέπεια και επαγγελματισμό και είμαστε δίπλα σας με ένα τηλεφώνημα. 

Οι αποφράξεις αγωγών είναι μια διαδικασία υψίστης σημασίας για την εύρυθμη λειτουργία του βόθρου. Το προσωπικό μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό των σωληνώσεων από ρίζες, λάσπη, πέτρες και τσιμέντο. Χρησιμοποιούμε ειδικά μηχανήματα για την άντληση των λυμάτωνκαι στη συνέχεια οι αγωγοί καθαρίζονται με νερό και ειδικά εργαλεία. Με τη βοήθεια κάμερας υψηλής ευκρίνειας εντοπίζουμε τυχόν βλάβες ακόμη και σε δύσκολα σημεία του αποχετευτικού συστήματος. 

Αναλαμβάνουμε αποφράξεις στην Αθήνα σε:

  • κατοικίες
  • εργοστάσια
  • νοσοκομεία
  • ξενοδοχεία
  • πλοία
  • στρατόπεδα
Τονίζουμε πως η απόφραξη των αγωγών και γενικότερα η συντήρηση του αποχευτικού συστήματος πρέπει να γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, διότι με αυτό τον τρόπο αποφεύγονται βλάβες που θα προκαλούσαν απόφραξη στο δίκτυο, οδηγώντας σε πλημμύρα από ακάθαρτα νερά.

​Με στόλο οχημάτων που αποτελείται από επτά υπερσύγχρονα βυτιοφόρα, είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε κάθε σας ανάγκη.

Στην εταιρεία μας στοχεύουμε στην καλύτερη και άμεση εξυπηρέτησή σας και σας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποφράξεων και εκκενώσεων βόθρων, σε προνομιακές τιμές.

Αποφράξεις στην Αθήνα – 7 ημέρες την εβδομάδα – 24 ώρες την ημέρα

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ !

Για επείγοντα περιστατικά τηλεφωνήστε μας “ΤΩΡΑ” στο:
21024 738 26

Ή στείλτε μας mail συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα

Για επείγοντα περιστατικά τηλεφωνήστε μας “ΤΩΡΑ” στο:
21024 738 26

Ή στείλτε μας mail συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα

Για επείγοντα περιστατικά τηλεφωνήστε μας “ΤΩΡΑ” στο:
21024 738 26

Ή στείλτε μας mail συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα

Τηλ.: 21024 828 33

 

21064 66 216,

 

21131 123 23

21024 738 26 (τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης)

 

Κιν.: 6936 828 954, 6944 330 140

Email: afoisphliwth@gmail.com